Back to All Events

Boeklancering van de nieuwe Vrije Geboorte op de Ouders Natuurlijk Beurs

Op de Ouders Natuurlijk Beurs  gaat de nieuwe Vrije Geboorte voor het eerst de wereld in!! Er zal een presentatie zijn waarbij Anna Myrte Korteweg spreekt over de totstandkoming van het boek. Meer info over het programma volgt!

Over het boek:

Maak je eigen keuzes en beval vanuit vertrouwen

In verwachting van haar derde kind gaat Anna Myrte Korteweg op zoek naar de meest positieve manier om te bevallen. In Vrije Geboorte beschrijft ze de kennis en inspiratie die ze onderweg opdoet.

Korteweg vertelt over hoe je de optimale omstandigheden creëert om de bevalhormonen te laten stromen, het belang van eigen regie en de zin en onzin van veel protocollen. Ook praktische aspecten zoals bevalhoudingen, het omgaan met pijn en de rol van de vader komen aan bod. Daarnaast beschrijft zij hoe mindfulness kan helpen tijdens (de voorbereiding op) de bevalling. Deze uitgebreide en geactualiseerde editie van Vrije Geboorte bevat tevens veel nieuwe ervaringsverhalen van moeders en zorgverleners en de nieuwste resultaten uit onderzoeken.

Vrije Geboorte wijst zonder oordeel de weg naar een bevalling vanuit vertrouwen. oor dichtbij jezelf te blijven en je eigen keuzes te maken kan een geboorte een enorm bekrachtigende ervaring worden waar je de rest van je ouderschap (en je leven) uit kunt putten