Darshan van Amma: een spirituele ballenbak, verlichtingservaringen en snoepjes voor Eva

Dit keer (het is de vierde keer dat ik een omhelzing van Amma ontvang) kan ik zozeer bij zinnen blijven dat ik ‘thank you thank you thank you’ terugzeg. Egbert Jan bleek later ook ‘thank you’ te hebben gezegd. Wat lief: moeder Amma kreeg van ons dus in elk oor ‘dankjewel’ te horen.

Read More
Medische thermografie: zorgen voor gezonde borsten

‘De meisjes moeten wiebelen.’ Omdat de borsten geen vitale organen zijn, kiest het lichaam juist het vetweefsel van de borsten uit om schadelijke stoffen, zoals parabenen, pesticiden etc., op te slaan. De bh sluit de lymfeklieren af, waardoor de borsten de afvalstoffen niet kunnen afvoeren en goede stoffen niet kunnen worden aangevoerd.

Read More
Nu word je geboren. Nu sterf je. Nu leef je (terug naar Afrika, deel 6)

‘Je wordt geboren en je sterft en daartussenin leef je.' Het lijken eenvoudige woorden, maar het is zo waar en noodzakelijk om het je te herinneren: Het leven is vluchtig, een golf op de zee, een oog dat knippert, een overvliegende vogel, een Senegalees die een kilo limoenen koopt. Het komt en het gaat en zolang het er is, lijkt het alles wat er is. Zolang het duurt is het de hoofdact, de enige werkelijkheid. Maar het duurt maar zo kort. 

Read More