Over mij

PicturePeople Amstelveen (2 van 5).jpg
 

Hier & nu vrij zijn is je natuurlijke staat. Maar hoe doe je dat in (daily) life? En hoe beïnvloedt je mind-set je ervaring van de (dagelijkse) werkelijkheid? Hierover schrijf ik in mijn blog, boeken en artikelen.

Ik ben afgestudeerd als cultureel antropoloog en volgde de opleiding tot mindfulness trainer. Ik ben moeder in een samengesteld gezin van 7 kinderen tussen de zes en twintig jaar.

Van mijn hand verschenen de boeken Het Droomjuweel (over het leren begrijpen van je dromen) en de Revolutie van het Hart (over trouw zijn aan jezelf). Tijdens mijn derde zwangerschap schreef ik Vrije Geboorte, inmiddels een begrip in de geboortewereld. In 2018 verscheen de nieuwe, geheel herziene editie van Vrije Geboorte bij Uitgeverij Lente, waarvan inmiddels alweer de tweede druk is uitgekomen. Over de onderwerpen uit mijn boeken geef ik op verzoek lezingen en workshops. Ik ben als categorie 1 mindfulness trainer aangesloten bij de VMBN, vereniging mindfulness based trainers Nederland en Vlaanderen.

Wil je samenwerken? Laat het mij weten: Contactformulier

Anna Myrte Korteweg

Tel: 0633875910 * Email: info at nuvrij.com * Kvk 08182042

 

fotoeva.jpeg